/ 

نیروگاه تجدید پذیر در راستای استخراج رمز ارز

نیروگاه تجدید پذیر در راستای استخراج رمز ارز

نیروگاه تجدید پذیر در راستای استخراج رمز ارز

به گزارش مجله خبری آینده نزدیک به نقل از چشم انداز انرژی، مدیرکل دفتر سرمایه گذاری و تنظیم مقررات ساتبا گفت: ساخت شهرک‌های تخصصی خورشیدی در کشور از سال گذشته آغاز شده و مدل های سرمایه گذاری مختلف، برای نیروگاه های موجود در این شهرک ها قابل استفاده است.

به گزارش چشم انداز انرژی به نقل از روابط عمومی ساتبا، سالار آتش پر در نشست تخصصی "توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر در صنایع و ایجاد زیرساخت توسعه شهرک های تخصصی انرژی خورشیدی" از چشم انداز خوب شهرک های خورشیدی کشور در آینده خبر داد و خاطرنشان کرد: ایجاد شهرک‌های تخصصی خورشیدی با نگاه رفع موانع اولیه سرمایه گذاری و تسریع در احداث نیروگاه، بر اساس تفاهم نامه های مبادله شده، از سال گذشته آغاز شده است. نخستین شهرک در این حوزه به بهره‌برداری رسیده و احداث دیگر شهرک‌ها نیز در سطح استان های مختلف کشور در حال پیشرفت است و نهایی شدن بهره برداری از آنها نیازمند همکاری‌ دستگاه ها و سازمان های متولی در استان‌هاست.

آتش پر درباره مدل‌های سرمایه‌گذاری در شهرک‌های خورشیدی اظهار کرد: پیش بینی شده است که سرمایه گذاری بر مبنای تمام مدل‌های سرمایه‌گذاری حوزه تجدیدپذیر، در این شهرک‌ها برای سرمایه گذاران مهیا باشد؛ از جمله سه مدل سرمایه گذاری متداول تابلوی سبز بورس انرژی که یک مدل عرضه و تقاضا محور است، مدل تهاتر انرژی صنایع و مدل خرید تضمینی بر اساس ماده ۶۱ اصلاح الگوی مصرف. ضمن آنکه احداث نیروگاه تجدیدپذیر در شهرک های خورشیدی جهت تأمین برق مراکز استخراج رمزارز نیز در چارچوب مقررات مربوطه، مجاز می باشد.

وی با بیان اینکه برای رسیدن به اهداف در موضوع نیروگاه‌های تجدیدپذیر نیازمند ایجاد زیرساخت‌هایی در کشور هستیم، تصریح کرد: طی سال‌های گذشته یک سری حلقه‌های مفقوده در این زمینه در کشور وجود داشته است که تلاش شده این مشکلات برطرف شود. توسعه شهرک های خورشیدی نیز بر همین اساس شکل گرفته است.

آتش پر در تشریح مشکلات در این زمینه تصریح کرد: یکی از این مسائل این بوده که گاهی ارائه مجوزها در این زمینه طولانی می‌شده و یا اینکه با نوسانات اقتصادی و طولانی شدن روند احداث نیروگاه، ریسک سرمایه‌گذاری افزایش پیدا می کرده است. ضمن آنکه ایجاد فرایندها و زیرساخت هایی جهت سوق دادن سرمایه های خرد و متوسط به سمت احداث نیروگاه های تجدیدپذیر ضروری به نظر می رسد. توسعه شهرک های خورشیدی در کشور، زیرساختی به منظور رفع این موانع و کاهش ریسک های سرمایه گذاری است.

به گزارش ساتبا، سید جواد موسوی، نایب رئیس انجمن ساتکا در نشست تخصصی توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر در صنایع و ایجاد زیرساخت توسعه شهرک های تخصصی انرژی خورشیدی با بیان اینکه باید از همه ظرفیت‌ها در کشور برای استفاده از انرژی خورشیدی و ایجاد شهرک‌ در این زمینه بهره برداری کرد، ادامه داد: در این ارتباط ظرفیت‌های خوبی در کشور وجود دارد و ما تاکید بر این داریم که باید صنایع به خصوص صنایع بزرگ به سمت استفاده و احداث نیروگاه های خورشیدی حرکت کنند و سرمایه گذاری در این زمینه، چشم انداز خوبی را برای این صنایع طی سال های آتی در حوزه انرژی ایجاد می‌کند.

وی ضمن معرفی این انجمن، گفت: این انجمن به عنوان یک انجمن تخصصی در حوزه انرژی های تجدیدپذیر ذیل اتاق بازرگانی ایران به عنوان انجمن تامین کنندگان کالا و خدمات انرژی‌های تجدید پذیر فعالیت می‌کند. حدود ۲۰۰ شرکت پیمانکار، مشاور و تولید کننده در حوزه انرژی های تجدیدپذیر همسو با سیاست های این انجمن، در ذیل نام این انجمن در حال فعالیت هستند.

موسوی با اشاره به فعالیت های صورت گرفته در زمینه معرفی انرژی های تجدیدپذیر و ضرورت توسعه آن افزود: ما تاکنون چندین جلسه با مجموعه شهرک‌های صنعتی اطراف تهران اعم از احمد شمس آباد و عباس آباد در ارتباط با ضرورت استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر و انرژی خورشیدی داشته‌ایم و تلاش کرده ایم که در این ارتباط مشوق های خوبی را برای صنایع در ارتباط با استفاده از این نوع انرژی ها ایجاد کنیم.


 

احداث نیروگاه تجدیدپذیر در شهرک های خورشیدی جهت تأمین برق مراکز استخراج رمزارز در چارچوب مقررات مربوطه، مجاز می باشد.

ارسال نظر
تمامی فیلد های ستاره دار باید پر شود*